Airco in de auto? Check waarom wel!

goede service
Goede service? Dit in ieder geval niet!
16 april 2019
Jij bent aan zet: herken jij de specialist?
16 mei 2019
Laat alles zien

Airco in de auto? Check waarom wel!

airco in de auto

Airco in de auto

Een airco in de auto is een hele fijne bijkomstigheid als het warm weer is. Je hoeft geen raampjes open te zetten en je zweet niet van je stoel af. Een airco zorgt ervoor dat er een aangename temperatuur in de auto is. Ideaal ook als je een lange rit voor de boeg hebt! Hieronder lees je meer voordelen van een airco in de auto.

Geen zweetdruppel te vinden

Zoals net al gezegd, is een groot voordeel van het hebben van een airco in de auto, dat je niet zweet bij warm weer. De airco slaat vrij snel aan en hierdoor heb je in no-time een aangename temperatuur in de auto. Ook hoef je hierdoor geen raampjes open te zetten. En zo heb je dus ook geen last van de harde wind die waait of van geurtjes van buitenaf (bijvoorbeeld van een net bemest weiland…).

Fris en fruitig in de auto

Doordat de temperatuur in de auto wat lager blijft met de airco aan, zal je je langer fris en fruitig voelen. Als het erg warm is dan kan je je snel loom gaan voelen in de auto. Je bent geconcentreerd op de weg en je hebt waarschijnlijk vaker pauze nodig. Dat hoeft dus minder vaak als je een airco hebt in de auto! Wel is het alsnog een goed excuus om af en toe een break in te lassen als je een lange rit voor de boeg hebt. Even de benen strekken kan geen kwaad!

Huisdier en kind ook blij

Je huisdier of je kind zal ook blij zijn als je een airco in de auto hebt. Vooral bij huisdieren die een dikke vacht hebben is het natuurlijk heerlijk als ze wat koelte voelen na bijvoorbeeld een strandwandeling op een warme dag! Ook kan het de irritatie bij kinderen over het warme weer wat verminderen als je een airco in de auto hebt. Iedereen blij!

Garage Waldrop is een specialist als het neerkomt op onderhoud van je auto. Door hun professionaliteit en garantie ga je als een tevreden klant de deur uit. Mocht je problemen ondervinden met de airco van je auto, breng deze dan even langs bij Garage Waldrop, dit kan zelfs zonder afspraak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *