Deze 5 dingen moet je vragen bij de garage

Checklist om je auto zomerklaar te maken
26 juni 2019
Op vakantie met de auto? Lees deze tips!
26 juli 2019
Laat alles zien

Deze 5 dingen moet je vragen bij de garage

Vragen bij de garage

Is het tijd voor de jaarlijkse APK keuring? Of is er iets stuk aan je auto en wil je dit laten repareren? Dan is het altijd een goed idee om een aantal zaken te vragen bij de garage waar je je auto naartoe brengt. Hiermee voorkom je achteraf al te grote verrassingen en weet je zelf ook wat beter waar je aan toe bent. Zo hou je de kosten bij en weet je wat wel en niet stuk is. Let wel, soms komt de monteur erachter dat er meer met de auto aan de hand is dan in eerste instantie is aangegeven. Dat kan natuurlijk altijd gebeuren, hou dat in het achterhoofd. Als je naar een goeie garage toe gaat, zal je zien dat je goed geïnformeerd de deur uitloopt.

Wat mankeert er?

Op naar de garage om dat mankement aan je auto te laten fiksen. Misschien weet je al wat er aan de hand is, dan kun je dit al uitleggen aan de monteur. Mocht je dit nog niet weten, probeer er dan over te vragen. Wat is het mankement? Waar zit het mankement? En hoeveel tijd is ervoor nodig om het mankement op te lossen? Ook dan is een belangrijke vraag. Zo weet je immers wanneer je je auto weer terug kunt verwachten. Mocht je niet helemaal snappen wat het mankement precies is, zeg dan gewoon dat je niet precies weet waar het over gaat. Het gaat erom dat jij goed en begrijpelijk geïnformeerd wordt over je auto. Zo voorkom je moeilijkheden achteraf.

Het klinkt nu alsof je heel controlerend bezig bent. En misschien is dit ook wel een beetje zo! Maar een goeie garage zal altijd proberen zo goed mogelijk antwoord te geven op de vragen die je stelt. Jij bent degene die zijn of haar auto naar de garage brengt, dus je moet zo goed mogelijk geholpen worden. Als je bij Garage Waldorp je auto langs brengt voor een mankement of de APK keuring, dan kun je zeker een goede service verwachten. Geen vraag is te gek en ze zullen er alles aan doen om je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. En nog belangrijker, ze zorgen ervoor dat ze het mankement fiksen en de auto zo snel mogelijk weer naar jou toe kan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *