Goede service? Dit in ieder geval niet!

banden met ms
Heeft jouw band MS en waarom betekent dit helemaal niets?
16 maart 2019
airco in de auto
Airco in de auto? Check waarom wel!
26 april 2019
Laat alles zien

Goede service? Dit in ieder geval niet!

goede service

Een goede service is altijd fijn. Of je nou bij de bakker een brood bestelt of je auto langs de garage moet. Iedereen wilt een juiste en goede service. Dat is immer waar je voor betaalt! Maar soms komt het nog eens voor dat de service ver te zoeken is, kijk maar eens naar het volgende filmpje. Daar is de service erbarmelijk slecht…

Maar wat is nou wel een goede service als je naar de garage gaat met je auto? Wij lichten het toe.

Eerlijke prijs

Als er iets met je auto aan de hand is of als het weer tijd is voor een APK keuring, dan wil je het liefst dat er eerlijk wordt gezegd hoeveel het gaat kosten. Omdat je misschien zelf geen verstand hebt van auto’s, is het soms lastig inschatten de garage wel de juiste prijs noemt voor wat er gedaan moet worden. Je hoort wel vaker van die scams, waarbij er vele honderden euro’s extra wordt verdiend door garages die klanten oplichten.

Wat mis is, is mis

Niets zo vervelend als je bij de garage bent en de monteur zegt dat er ook nog een aantal andere mankementen te vinden zijn aan de auto. Dat is dikke pech! Bij een goede service zal de monteur een degelijk advies geven en zorgen dat je auto wordt gemaakt met zo laag mogelijke kosten.

Maar ook in dit geval kan het voorkomen, als je naar een slechte garage gaat, dat de monteur er gewoon iets bij verzint. Zo kunnen de kosten wel heel hoog oplopen… Als je twijfelt dan kan je sowieso vragen om de schade te laten zien. Of laat de monteur de schade uitleggen, zodat je zelf kan checken of het een logisch verhaal is.

Zonder afspraak

Rij je vaak in je auto, maar kan je deze van de een op de andere dag niet meer gebruiken vanwege een mankement? Dan is het des te fijner dat je zonder afspraak naar de garage kan voor een check. Niets zo vervelend als je ook nog eens een week moet wachten totdat je je auto weg kan brengen!

Gelukkig is je auto in goede handen bij Garage Waldorp. Hier kan je je auto zonder afspraak langs brengen en krijg je gegarandeerd een goede service. Zo kan je met een goed gevoel de mankementen aan je auto laten repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *