Jij bent aan zet: herken jij de specialist?

airco in de auto
Airco in de auto? Check waarom wel!
26 april 2019
Auto kopen? Let op deze dingen
26 mei 2019
Laat alles zien

Jij bent aan zet: herken jij de specialist?

Herken de specialist

Herken de specialist als het aankomt op een goede beurt voor je auto. Je auto vergt  nou eenmaal wat onderhoud. Of je hier nu vaak of minder vaak mee rijdt! En hoe die service in ieder geval niet moet? Dat lees je hier. Herken de specialist, hoe doe je dat dan wel? Wij hebben een aantal kenmerken voor je neergezet. Zo weet je zeker dat jouw auto in goede handen is bij een garage.

Goede website

Je kijkt misschien al wel vaker online om eens te zien waar je zijn moet voor zaken. Het is ook een goed idee om dit voor een garage te doen. Zo kan je al veel herleiden door de website te bezoeken! Is het een website met veel informatie erop? Geven ze volledig antwoord op je vragen en kan je vrij snel zien hoe je contact met ze op moet nemen? Dan heeft die garage al een streepje voor! Je kan vaak ook aan de kwaliteit van de website zien met welke partij je te maken hebt. Het is geen garantie, maar zeker wel een indicatie!

Geen absurde prijzen

Niet alleen over smaak valt te twisten, het lijst soms alsof er ook over prijs te twisten valt. Terwijl het eigenlijk zou moeten zijn dat elke reparatie zijn eigen, vaste prijs heeft. Naar welke garage je ook gaat! Vaak zegt dit heel veel over een garage. Natuurlijk betaal je misschien wat extra’s als er een ontzettend goeie service verleend wordt. Maar het mag niet veel afwijken van de gemiddelde prijzen. Bovendien duurt eerlijkheid het langst, dat is ook voor de garagedealer niet onbelangrijk. En tevreden klanten zijn terugkerende klanten!

Ze komen hun woord na

Als je je auto richting de garage moet sturen omdat er een check gedaan moet worden of als er iets stuk is, dan is het heel belangrijk dat de monteur ook zijn woord nakomt. Hij of zij kan vaak al een inschatting maken van de kosten die ermee gepaard gaan. Of hij of zij moet zo eerlijk zijn en zeggen dat het binnen een bepaald categorie kan vallen. Dat is vast ook geen probleem, als je je maar een beetje kan voorbereiden op hoe duur het gaat uitvallen.

Niks zo belangrijk dus om een goede en betrouwbare garage te hebben voor onderhoud. Herken de specialist is niet zo moeilijk als je langsgaat bij Garage Waldorp. Daar verlenen ze je een goede service en kom je na de eerste keer vast weer terug! Betrouwbaar en behulpzaam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *