Zo herken je een goede garage!

Op vakantie met de auto? Lees deze tips!
26 juli 2019
Verkoeling zoeken
Hitte? 5 manieren om verkoeling te zoeken!
2 september 2019
Laat alles zien

Zo herken je een goede garage!

Een goede garage

Tips voor een goede garage

Bijna niets is zo vervelend als het hebben van autopech. Je wil dan graag snel weer verder op weg worden geholpen. Dan zoek je natuurlijk een goede garage die er verstand van heeft. Maar ook als je geen pech hebt, maar je auto bijvoorbeeld een bandenwissel nodig heeft, is het handig een goede garage te leren herkennen. Wij helpen je een handje.

De prijs

Spreekt misschien voor zich. Je zou zeggen dat iedereen kijkt naar de prijs van wat een reparatie of onderhoud kost. Maar toch vergeten veel mensen vooraf even te vragen naar de verwachte prijsopgave. Je wil natuurlijk niet voor een verrassing komen te staan. Een goede garage overlegt altijd van tevoren als ze iets hebben gevonden wat duurder uitvalt dan eerder doorgegeven!

Welke automerken?

Voor welke merken werkt jouw uitgekozen garage? Sommigen kunnen met bijna elke gangbare auto overweg, terwijl sommige garages zich hebben gespecialiseerd. Kijk altijd goed naar of jouw automerk daartussen zit en of zij werken met originele onderdelen. Soms vallen deze wat duurder uit dan replica’s, maar je bent bijna zo goed als verzekerd van een langere levensduur van de materialen. En deze onderdelen zijn ook beter voor je auto, omdat ze naadloos passen zonder gewrik of gedoe. Misschien nog wel belangrijker: wat voor auto rijdt je en heeft die een specialistisch probleem, of gaat het alleen maar om bijvoorbeeld verwisselen van de ruitenwissers?

Keurmerk

Er zijn veel keurmerken waar een garage zijn sporen in kan verdienen: Bovag, Schadegarant, ANWB-aankoopkeuring, TopHerstel en ga zo maar door. Let op deze keurmerken en zoek online reviews op die de garage beoordelen op een onafhankelijke manier. Kijk dan niet alleen naar de dingen die een garage verkeerd doet, maar ook naar wat zij juist wél goed hebben gedaan. Boze klanten hebben de neiging eerder een review te plaatsen dan een tevreden klant. Het is belangrijk een goede service te mogen verwachten.

Bij Garage Waldorp weten als geen ander hoe lastig het kan zijn in het woud van garages in de stad de juiste uit te kiezen. Bij ons ben je verzekerd van goede service, de juiste keurmerken, de beste prijs en mensen die snappen dat als jouw auto het niet doet dat een enorm vervelend  gevoel geeft. Is er iets aan de hand met je auto? Breng hem gerust even langs en dan nemen we de tijd om de auto van top tot teen te bekijken. Dankzij een goede garage heb je er nog jaren plezier van!

1 Comment

  1. autoblogger schreef:

    Hoi! Ikhou van auto’s enik ben blijdatik je blog ben tegengekomen. Het is eenleukeninteressantartikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *